Navigeren vanuit jouw zonnevlecht

leven vanuit eigenheid, zelfvertrouwen en nieuwsgierigheid

Kindercoaching

Zonnevlecht: wij maken deel uit van verschillende systemen, zowel binnen als buiten onszelf. Deze zijn allemaal met elkaar verbonden en vervlochten, soms raakt een vlecht in de knoop. Je ziet je kind worstelen met hun eigen ik of de omgeving. Samen met jouw kind ga ik aan de slag zodat hij/zij zich weer ontspannen en krachtig zal voelen. Want eenmaal uit de knoop zit jouw kind weer lekkerder in zijn vel.

 

Coaching: vanuit een basis van vertrouwen zal jouw kind zich hier op de eerste plaats welkom voelen. Met behulp van de natuur en diverse creatieve vormen ervaart jouw kind alle ruimte en vrijheid die nodig is. Jouw kind is zijn eigen expert en wordt actief betrokken en gestimuleerd om zijn talenten te ontdekken en in te zetten. Op die manier kan jouw kind ervaren dat hij kan vertrouwen op zichzelf en bewust zijn/haar eigen koers bepalen.

Navigeren: varen op eigen koers, bied jouw kind de ruimte te zien, midden van de voor hen belangrijke anderen (gezin, vrienden, school). Vanuit eigenheid en zelfvertrouwen, kan jouw kind zijn grenzen bepalen en de balans vinden tussen zelfstandig handelen & sociaal functioneren. Je kind voelt zich energieker, weerbaarder en krachtiger. Als ouder wil je toch het liefst dat je kind met plezier in het leven staat.