Navigeren vanuit jouw zonnevlecht

leven vanuit eigenheid, zelfvertrouwen en nieuwsgierigheid


Stralend in je kracht

Kan jouw kind wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Zie je de vele twijfels en onzekerheden bij je kind of is je kind (faal)angstig? Dat is vervelend. Voor je kind en voor jou.

Stralend in je kracht is een laagdrempelige en oplossingsgerichte training die jouw kind dat steuntje in de rug biedt om zijn/haar zelfvertrouwen te sterken.

De training is speciaal voor kinderen in de leeftijd 8-10 jaar. Rond het negende levensjaar gaan kinderen een hele nieuwe fase in waarbij ze niet alleen lichamelijk een sprongetje maken, maar het denken zich ook steeds meer ontwikkeld. Het kind gaat zich meer vragen stellen. Vragen over zijn eigen ik. En zijn eigen ik ten opzichte van de rest.

Hoe fijn zou het voor jezelf geweest zijn, als je op dat punt in je leven een volwassene had die je begreep? En je de handvatten kon bieden om je zelfvertrouwen te sterken? 

Jouw kind ontdekt tijdens deze training waar zijn talenten en kwaliteiten liggen en hoe hij deze kan gaan inzetten. Doordat we aan de slag gaan met vele praktische en fysieke oefeningen zal je kind gaan ervaren dat hij sterker staat en wordt zijn/haar zelfkennis en zelfinzicht vergroot.

Je kind zal hierdoor veerkrachtiger worden en beter kunnen omgaan met spanningen en moeilijke situaties. Je kind weet immers steeds beter waar zijn/haar kracht ligt en hoe dit in te zetten.

Door de kleine groepjes (min. 3 en max. 6 deelnemers) is er tijdens deze energieke training ruimte voor veel interactie en de individuele aandacht die ze verdienen.

De training bestaat uit totaal vier maandagen op 28 oktober, 4, 18 en 25 november.

Vanaf 15.30 uur openen de deuren en zijn jullie welkom om binnen te komen. Om 15.40 uur gaan we echt van start en mag u uw zoon of dochter gedag zeggen. De training duurt 2 uur, zodat we voldoende tijd hebben om elkaar te leren kennen, ervaringen van de vorige keer te delen en ons niet hoeven te haasten tijdens de activiteiten. We zullen de training rond 17.30 uur afsluiten en dan is het tijd om terug naar huis te gaan.

De investering voor de Stralend in je Kracht training is €145,- per deelnemer. Hiervoor krijgt je zoon of dochter vier keer 2 uur training, alle materialen en uiteraard wat te eten en te drinken. 

Daarnaast is er nog een extra Ouder en Kind ochtend op zondag 14 december om 10.30 uur (t.w.v. €45). Deze ochtend mag je zoon of dochter één ouder meenemen waarbij zij samen aan de slag gaan met kwaliteiten, vertrouwen en leiderschap. 

Als extra Bonus krijgen ze gratis toegang tot de workshop Wensen Vuur op zaterdag 4 januari (t.w.v.€15) en mogen ze een vriendje, vriendinnetje, neefje, nichtje, broer(tje) of zus(je) van minimaal 7 jaar oud meenemen met €5 korting. Meer informatie over de workshop Wensen Vuur volgt binnenkort.

Wil je je kind aanmelden? Dat kan! 

Vul het contact formulier in op de website en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP!!  Iedereen die zich aanmeldt vóór 14 oktober betaald slechts €125,- per deelnemer