Navigeren vanuit jouw zonnevlecht

leven vanuit eigenheid, zelfvertrouwen en nieuwsgierigheid


Stralend in je kracht

Kan jouw kind wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Zie je de vele twijfels en onzekerheden bij je kind of is je kind (faal)angstig? Dat is vervelend. Voor je kind en voor jou.

Stralend in je kracht is een laagdrempelige en oplossingsgerichte training die jouw kind dat steuntje in de rug biedt om zijn/haar zelfvertrouwen te sterken.

De training is speciaal voor kinderen in de leeftijd 8-10 jaar. Rond het negende levensjaar gaan kinderen een hele nieuwe fase in waarbij ze niet alleen lichamelijk een sprongetje maken, maar het denken zich ook steeds meer ontwikkeld. Het kind gaat zich meer vragen stellen. Vragen over zijn eigen ik. En zijn eigen ik ten opzichte van de rest.

Hoe fijn zou het voor jezelf geweest zijn, als je op dat punt in je leven een volwassene had die je begreep? En je de handvatten kon bieden om je zelfvertrouwen te sterken? 

Jouw kind ontdekt tijdens deze training waar zijn talenten en kwaliteiten liggen en hoe hij deze kan gaan inzetten. Doordat we aan de slag gaan met vele praktische en fysieke oefeningen zal je kind gaan ervaren dat hij sterker staat en wordt zijn/haar zelfkennis en zelfinzicht vergroot.

Je kind zal hierdoor veerkrachtiger worden en beter kunnen omgaan met spanningen en moeilijke situaties. Je kind weet immers steeds beter waar zijn/haar kracht ligt en hoe dit in te zetten.

Door de kleine groepjes (min. 3 en max. 6 deelnemers) is er tijdens deze energieke training ruimte voor veel interactie en dé individuele aandacht die ze verdienen.

De training bestaat uit vier dagen van circa 2 uur zodat we voldoende tijd hebben om elkaar te leren kennen, ervaringen van de vorige keer te delen en ons niet hoeven te haasten tijdens de activiteiten. 10 minuten voor de start van de training zijn de deuren geopend zodat iedereen rustig kan inlopen en alvast wat te drinken kan pakken.

De investering voor de Stralend in je Kracht training is €75,- per deelnemer. Hiervoor krijgt je zoon of dochter vier keer 2 uur training, alle materialen en uiteraard wat te eten en te drinken. 

Daarnaast is er nog een extra Ouder en Kind ochtend  (t.w.v. €30). Deze ochtend is vrijblijvend, je zoon of dochter mag één ouder meenemen waarbij jullie samen aan de slag gaan met kwaliteiten, vertrouwen en leiderschap. 

Wil je je kind aanmelden? Dat kan! Beschikbare trainingen en data's vindt je onderaan deze pagina.

Vul het contact formulier in op de website en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!


Stralend in je Kracht

Training 1: zaterdag

10.30-12.30 uur

18 en 25 januari, 1 en 8 februari (Ouder & Kind zondag 23 februari)

Training 2: zondag

10.30-12.30 uur

8 15, 22 en 29 maart (Ouder & Kind zondag 5 april)

Training 3: vrijdag

15.00-17.00 uur

5, 12, 19 en 26 juni (Ouder & Kind zondag 28 juni)

Training 4: zaterdag

10.30-12.30 uur

5, 12, 19 en 26 september (Ouder & Kind zaterdag 3 oktober)

Training 5: maandag

15.30-17.30 uur

2, 9, 16 en 23 november (Ouder en Kind zondag 29 november)