Navigeren vanuit jouw zonnevlecht

leven vanuit eigenheid, zelfvertrouwen en nieuwsgierigheid

Even voorstellen

Hallo! Ik ben Jaquelien, 

Na een paar jaar op de zeevaart als tweede stuurman, heb ik het roer omgegooid en ben ik gaan doen wat ik het liefste doe, werken met kinderen. Met als grootste motivatie, kinderen iets waardevols mee willen geven voor de rest van hun leven, ben ik in 2007 begonnen als zweminstructrice.

Zelf heb ik er lang overgedaan om tot inzicht te komen dat ik waardevol ben. Ik was altijd heel druk bezig met anderen, zij stonden altijd centraal. Daardoor ging ik voorbij mijn eigen grenzen en verloor ik mijn eigen waarde uit het oog. ‘Nee’ zeggen was geen optie, continue bezig met aanpassen. Dit koste mij enorm veel energie en ik werd niet gezien. Soms zelfs letterlijk niet gezien.

Ik besefte dat het tijd was om het anders aan te pakken. Ik ga doen waar ik wel blij van word en energie van krijg. Dit betekende terug naar de basis ook professioneel en dat is voor mij Kinderen laten zien hoe waardevol zij zijn. Zodat zij kunnen leven en groeien vanuit hun eigen authenticiteit, voorbij angst en onzekerheid. Want zij mogen stralen!

Deze drijfveer heeft ervoor gezorgd dat ik mijn koers in 2016 heb gewijzigd richting kindercoaching. Na de intensive en prachtige twee jarige opleiding bij Tori ben ik zonnevlecht kindercoaching gestart.

Thuis ben ik moeder van een vrolijke dochter van 5 jaar en bonus moeder van twee inmiddels grote, al zelfstandige kanjers. Samen met mijn man en ons gezin woon ik aan de rand van Bergen Noord Holland, op een heerlijk stekje. Ik geniet enorm van de mooie omgeving en ga graag wandelen in het bos of door de duinen naar het strand. En natuurlijk mag ik graag met een sloep het water op gaan. Ook tijdens de coachtrajecten trek ik er graag met de kinderen op uit, de natuur in, want daar ontdekken wij altijd weer wat bijzonders.