Zonnevlecht Kindercoaching

Stralend in je Kracht

Geboorte in Kaart

Elke geboorte is anders, uniek en bijzonder. De manier waarop je geboren, vormt de basis voor je gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid. De patronen waar je vandaag tegenaan loopt m.b.t. gedrag en emoties zijn te herleiden naar je geboorte. Want alle gevoelens en emoties die jij tijdens de zwangerschap en jouw geboorte ervaren hebt kan jij je herinneren. Ze liggen opgeslagen in jouw cellen, Jouw lichaam weet het!

Hoe reageer jij op stress? Maakt het je onzeker, wordt je wiebelig? Hoe was het voor jou om geboren te worden? Grote kans dat er hectiek of zorgen waren.

Sta jij stevig in je schoenen of zoek je veel bevestiging van anderen en ontbreekt het je aan zelfvertrouwen? Mocht jij er zijn tijdens de zwangerschap? Hoe was jouw eerste uur na de geboorte? Lag jij veilig bij je moeder op de borst of werd je direct weggehaald?

Tijdens het in Kaart brengen van de geboorte nemen we een duik in het geboorteverhaal van je kind. We zoomen in op de tijd van de zwangerschap en geboorte én hoe dit vervlochten is met jou of je kind van nu. Je gaat ontdekken welke geboortepatronen van invloed zijn en hoe dat zicht uit in het dagelijks leven. Je gaat anders kijken naar je kind en begrijpt welke behoefte je kind heeft. Dit geeft openheid en bied je de kans anders te handelen.

Geboorte in Kaart bestaat uit twee gesprekken. In het eerste gesprek brengen we de geboorte van je kind in kaart. Dit gesprek duurt 2 à 3 uur en geeft jou de gelegenheid om het geboorteverhaal te vertellen. We maken gebruik van ‘Je Geboorte in Kaart’. Je krijgt tips, adviezen en het zal zonnestraaltjes regenen. Ter voorbereiding op het gesprek stuur ik jullie een vragenformulier toe.

In het tweede gesprek bespreken we wat het jou en je kind heeft opgeleverd. Voorafgaand aan het tweede gesprek ontvang je een persoonlijk verslag naar aanleiding van het eerste gesprek. We kijken samen naar wat er veranderd is en of er nog iets nodig is. Dit gesprek duurt 1 uur.

Wil jij ook weten welk verhaal schuilgaat achter de geboorte van jouw kind? Waarom hij of zij het zo moeilijk vindt om zelf keuzes te maken of zoveel moeite heeft met afscheid nemen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Je zult versteld staan van de inzichten die je krijgt.

Ik ben dan ook erg trots en dankbaar dat ik “Je Geboorte in Kaart” mag inzetten in mijn praktijk.

Het is ook mogelijk je eigen geboorte in kaart te laten brengen, een waardevol cadeau aan jezelf!