Navigeren vanuit jouw zonnevlecht

leven vanuit eigenheid, zelfvertrouwen en nieuwsgierigheid

De reis

Als kindercoach ga ik samen met jullie op reis. Ik vaar een stukje met jullie mee om te ontdekken wat er zich aan de horizon bevindt en welke obstakels er nog op de route liggen.

Na een korte telefonische kennismaking, nodig ik jullie uit voor een oriëntatiegesprek.

Hierin stel ik vragen en krijgen jullie de ruimte om uitgebreid te vertellen over jezelf, jullie kind en de gezinssituatie. Ook hebben jullie hier de mogelijkheid om mij vragen te stellen.

Naar aanleiding van dit gesprek zal ik een voorstel doen voor een passende traject, waarbij een begin en eindpunt wordt aangegeven. Dit kan een paar weken tot een paar maanden zijn. Het belangrijkste is dat jullie kind uiteindelijk vol zelfvertrouwen de trossen los gooit en vanuit eigenheid het avontuur tegemoet vaart.

 

Het telefonische kennismakingsgesprek is gratis.

De kosten van het oriëntatiegesprek zijn €75,-. Mochten jullie besluiten om een traject te starten, dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Aangezien de route voor elk kind verschillend is wordt er een traject op maat gemaakt. De prijs voor jullie traject vinden jullie in het trajectvoorstel.

Bij de prijs zit alles inbegrepen. Hierbij kun je denken aan het oriëntatiegesprek, de coachsessies, oudergesprekken, tussentijds contact via mail, telefoon of WhatsApp, materialen en BTW.

Als ouders/verzorgers zal ik jullie ook betrekken in het coachtraject en waar nodig adviseer en begeleid ik. Dit om jullie de handvaten te geven om je kind en gezin op dit pad bij te staan en positief te stimuleren.

Zijn jullie klaar, om dat wat is te wenden? En te manoeuvreren naar de gewenste bestemming? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch.

 

"Het is belangrijk dat elk kind weet dat hij waardevol is, gewoon omdat hij bestaat."  

Jaquelien ten Have

Kindercoach zonnevlecht kindercoaching